Danas je u Gimnaziji Ljubuški osmu godinu za redom organizirano natjecanje „Kviz znanja iz opće kulture – Ljupko“ učenika srednjih škola Zapadnohercegovačke županije. Dvorana je bila premala da primi sve koji su došli da se dive, pohvale i nagrade znanje te saznaju ima li među njima dobrih poznavatelja znanja. Ravnatelj Gimnazije Leopold Mandić na samom početku uputio je par prigodnih riječi.

Večeras je u prepunoj Gradskoj vijećnici, u organizaciji JU „Kulturno–športski centar“ Ljubuški, odjela Knjižnice Ljubuški, povodom obilježavanja Dana općine Ljubuški, upriličena, tradicionalna, treća pjesnička večer ljubuških srednjoškolaca pod nazivom „Ljubuški u meni pjesma“. Sudjelovali su učenici srednjih škola s područja Općine – Gimnazije Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški.

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, povodom obilježavanja Dana općine Ljubuški, organizira, tradicionalnu, treću pjesničku večer srednjoškolaca pod nazivom "Ljubuški u meni pjesma". Sudjeluju učenici srednjih škola s područja Općine - Gimnazije Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški.

Fran Zelić, Paško Bubalo i Filip Grgić, učenici Gimnazije Ljubuški osvojili su prvo mjesto u kategoriji srednjoškolski videouradak na manifestaciji „Mladi i naslijeđe“ koja je pod motom „Upoznajmo kulturnu baštinu i čuvajmo prirodu“ održana u sklopu "Dana europskog naslijeđa 2017." u Orašju.

Stranica 1 od 18