Važna obavijest za učenike glede online nastave

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dragi učenici, koronavirus nas je zatekao nespremne, kao i cijeli svijet, a 13. ožujka smo dobili naputak o prekidu nastave na 15 dana.

 

Obzirom da je, nažalost, već izvijesno da se u školske klupe nećemo vratiti krajem ožujka, kao što je bilo planirano, i kao što smo se svi nadali, Županijsko Ministarstvo obrazovanja donijelo je odluku da u ponedjeljak, 23. ožujka 2020. krenemo s online nastavom.

Dok ne dobijemo platformu za online (virtualnu) nastavu, pozivamo vas da od ponedjeljka počnete sa redovitim, svakodnevnim  preuzimanjem materijala i uputa za učenje, a iste će za vas pripremiti vaši profesori putem mrežnih stranica Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH - www.mozks-zzh.com.

Molimo vas da ovo svatite ozbiljno i da odgovorno pristupite danom zadatku te da se dokažete kao zreli i odgovorni gimnazijalci. Usvojenost gradiva prikazanog na navedeni način biti će provjerena kroz virtualnu nastavu ili na način koji svi priželjkujemo odnosno da se čim prije vratimo u školske klupe te da nastavimo sa normalnim radom.

Posebno napominjemo maturantima koliko je bitno dobro i kvalitetno pripremiti se za školsku i državnu maturu. Da ne bude sve u imperativnom tonu, profesori su spremni pomoći vam i preko društvenih mreža, istina, u normalnim uvjetima ne podržajemo komunikaciju na ovaj način ali svjesni smo da nam to sad može biti prednost, te vam želimo pomoći u maksimalnoj mjeri da što lakše savladate predviđeno gradivo.

S nadom da se uskoro vidimo u školi, želimo vam mnogo zdravlja, sreće i znanja! Za  sva pitanja možete se uvijek obratiti vašim profesorima ili upravi škole na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Leopold Mandić, ravnatelj

Pročitano 376 puta