Aktualno

Napisao/la

U organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, Gimnazije Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški, u polivalentnoj dvorani Gimnazije upriličena je tradicionalna, šesta po redu, pjesnička manifestacija „Ljubuški u meni pjesma“.

Napisao/la

U sklopu projekta Civitas (Projekt Građanin) učenici Gimnazije Ljubuški: Nika Primorac, Magdalena Pavlović, Kristina Jurčić, Antonija Kežić, Nika Barać, Matija Vukšić, Milla Zadro i Ana Dodig, pod mentorstvom prof. Mile Logare, obrađuju temu ”Nepostojanje azila (skloništa) za napuštene životinje u Zapadno-Hecegovačkoj Županiji”.

Napisao/la

Jučer je u Splitu pod pokroviteljstvom Europske pučke stranke, a u organizaciji pročelnika za prosvjetu  Splitsko-dalmatinske županije održana panel rasprava: Obrazovanje kao ključ društvenog i 

Napisao/la

U Varaždinu je održan 3. susret europskih talent točaka. Gimnazija Ljubuški postala je dio ove Mreže 2020. godine kad je prva u Federaciji BiH dobila Certifikat za točku izvrsnosti . Predstavljali su nas ravnatelj Leopold Mandić i profesorice Mirela Čuvalo i Renata Primorac.

Stranica 1 od 47